Manus med spets

Alla TV-serier tog ju en paus i våras, när manusförfattarna vilel ha mer betalt när avsnitten såldes över nätet, något som deras existerande avtal egentligen inte tillät. Nåja.

Nu är de ju tillbaka, så att säsongerna kunde avslutas ordentligt. Om det beror på manusförfattarna, storykillarna eller någon annan vet jag inte, men de har absolut förtjänat sin lön den här månaden. Både House, Bones, och Big Bang Theory var helt exceptionella. Inte som sista Heroes, som ju tydligen också fick panikavslutas. Det är trevligt att se folk som tar sitt jobb på allvar, och verkligen leverar kvalitet (vilket kan få vara dagens blogg-tema, he he).

De flesta skådisar som blir utskrivna ur en serie som fortsätter, tenderar ju att dyka upp i någon annan serie säsongen efter. Som ”Dr Burke”, eller ”Carmen” från L Word som dök upp i Life. Dels ska det ju bli kul att se vad som dyker upp till hösten, men även för att se vart ens favoriter ska ta vägen. Som den där personen i Bones, t.ex. Någon som vet? Eller snarare, om där de dyker upp (det finns ju alltid imdb), är värt att titta på.

Andra bloggar om: , , , , , .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s