Högklackat

Vårt kontor ligger på St Eriksgatan, med utsikt mot gatan. Mitt skrivbord står vid fönstret, så man har bra koll på vad som händer ute på gatan. Det är ganska många roliga klädstilar i stan, den saken är säker.

Det som är underligast är nog varför det är så få kvinnor som kan gå vettigt i högklackat. Jag förstår att det är svårt, men det finns ju gränser. Jag har nog tittat för mycket på Top Model (de har så coola kameror där), men jag kan omöjligen värja mig mot att varje gång se Miss J framför mig, som står med ett par isdubbar i händerna, envetet ropar ”oh the horror, I must make the pain go away!”, för att sedan sticka ut sina egna ögon för att slippa ångesten. Med tanke på hur vissa fruntimmer (det är min blogg och jag gillar det ordet) rör sig så är det inte en överdriven reaktion.

Andra bloggar om: , , , , .

5 reaktioner till “Högklackat

  1. Fast det stod ju i någon superseriös forskningstidskrift (a.k.a. Aftonbladet) häromdagen. Det ger kvinnorna mer träning för bäckenet, vilket ger större förmåga att få orgasm. 🙂

  2. Ja det måste ju vara mycket viktigare… att jag förstört mina fötter i högklackat så jag inte längre kan gå på hårt golv utan dojor med inlägg är klart underordnat. Jag tar tillbaka, och hävdar ivrigt motsatsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s