Terrorist med liten penis

Hos Anna Trobert/Rosetta Sten finns en växande lista med fina ord att ha med i sina postningar och email, så att FRA kan få användning för sina nya datorer. Om de nu ska få lyssna på trafik så måste de ju ha någonting att lyssna på.

För säkerhets skull har nu en Alf lagt till ett gäng på farsi också. Jag älskar verkligen internet. 🙂

Så här ser listan ut just nu:

terrordåd, bomb, övervakning, Fredrik Reinfeldt, flint, Kalashnikov, semtex, Molotov, Bodström, uzi, Beatrice Ask, Ifpi, självmordsbombare, Rosetta, Not-So-Jolly Roger, nervgas, kärnkraftverk, flygplats, mjältbrand, surströmming, AK-47, dynamit, allah, al-quaida, bin ladin är stor, flygplanskapning, bombhot, förstörelse, ödeläggelse, revolution, väpnad, insha’ Allah, Allah-o-Akbar, Mujaheddin, jihad, uppror, k-pist, kulspruta

له

الارهاب

سخيف العضو التناسلي النسوي

Jag tar risken att de tre raderna ovan inte betyder ”idioten som har lagt ut det här på sin blogg tror i sin västerländska enfald att det är bra triggerord, har i själva verket en väldigt liten penis”. Man måste leva farligt ibland.

Andra bloggar om: , , , .

10 reaktioner till “Terrorist med liten penis

 1. Vem blir först med ett skript som slumpar fram nya kombinationer av orden och dagligen meddelst crontab skriver dem i .signature filen?

 2. haha, internet är fantastiskt!

  Detta borde spridas ännu mer! alla svenskar borde göra det och speciella spam-servrar borde ställas upp så att FRA dränks i sin egen jävla skit och idioten som hitta på detta tar sitt liv i skam.

  Bra initiativ Daniel!

 3. Men det förslaget sög ju,

  det enda de kan göra med det är att bli åksjuka efter alla avslyssningar av nonsens som ni skickar i era mail. De verkliga terroristerna kan ju bara skicka krypterade bildfiler, eller andra filer för den delen. Det är ju inte ett dugg svårt att göra, så jag begriper inte meningen med att ens försöka.

  Säkert vill de egentligen bara nå fildelare, och se svenssonhushållets nedladdningsfiler :/ Så, keep up the good work, men övertyag framförallt rätt personer. Att vi sitter och gapar hjälper inte någon, eftersom Sverige nu för tiden handlar mer om lobbyism än någonting annat. Få rätt kontakter, knyt en bra knut och woilla! Din åsikt har fått oändlig kredit.

 4. Vad gäller väldigt liten penis var du i närheten, faktiskt. Enligt googles översättningsfunktion betyder raderna

  Him

  Terrorism

  Silly female genital

 5. Wennström: Ja, det är klart FRA inte kommer hitta några terrorister. Jeez. Det är ju bara de allra mest korkade politikerna som tror, och journalister som inte har förstått vad de har för något yrke. Om du vet hur man fixar rätt kontakter för att få bukt med hela den här övervakningsfrenesin får du gärna höra av dig med detaljer. Det finns ett helt parti som skulle tacka dig.

  kontakt: *asgarv*
  Blogg + kommentatorer + google = lycka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s