Basic personligt

Daniels personliga blogg

Har Sverker Brundin semester?

Jag missade dagens Computer Sweden, men såg hos Emma att deras ledarredaktion verkar ha fått totalt hjärnsläpp. Oscar Swartz förklarar varför, så det hoppar jag över. Dumheterna om ett ”minskat utbud av film, spel och musik” orkar jag inte heller bemöta fler gånger. Det är fortfarande bara lögn och propaganda, utan minsta grund i verkligheten.

Däremot undrar jag varför inte Sverker Brundin såg till att stoppa den här artikeln, när han bara för två veckor sedan skrev att ”Historien ger fildelarna rätt”. Det är ju fint att journalisterna på tidningen har rätt till sin egen åsikt, men Sverker var mycket tydlig med att det var själva tidningen som tyckte att kraven på operatörerna var ”utttjatat”, och att fildelarna ändå skulle vinna (utan att möjligheten att tjäna pengar skulle försvinna). Så vad har hänt med den insikten hos tidningen nu?

Det är fortfarande bara SvD och Sydvenskan som har förstått fildelning. Varje gång Computer Sweden och Ny Teknik verkar visa tecken på att de också förstår, kommer en sådan här ledare som flyttar tillbaka dem till ruta ett. Det är tröttsamt, och ganska underligt.

Andra bloggar om: , , , , .

Annonser

februari 18, 2008 - Posted by | idioti, media, politik, teknik

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s