Blåst

Om man nu inte får säga att Carola är blåst (vilket hon ju är), och Liza Marklund är ”Litteraturens Carola”, är det då förbjudet att säga att Liza inte verkar ha alla hästar hemma? Att hissen inte verkar gå ända upp? Att ljuset är tänt, men ingen verkar vara hemma?

Får man skriftliga varningar för sådant också?

Andra bloggar om: , , .

10 reaktioner till “Blåst

 1. Japp, då kommer Antiskymfministeriet ASF att svartlista dig.

  Ta din server i beslag och anklaga dig för allahanda peer to peer eller vad det ear to ear ofog.

  -inte för jag kan så mycket ang fildelning men jag kunde i alla fall uttyda att L.Ms lilla skriftstick osade ovanligt mycket klimakterievallningar–fattar inte vad hon och motståndarna är så rädda för.. kan de inte välkommna lite nytänk istället..

  Hoppas du har en fin dag..

 2. Men du skrev ju ”vilket hon ju är”. Du håller med. Och ändå har du aldrig träffat henne. När du tänker på vad hon sagt i media, vad far du då efter?

 3. Ok. Jag ska intervjua henne snart. Det har jag bestämt mig för. Och då ska det vederläggas. Eller möjligen bekräftas. Man är ju inte mer än människa.
  Men until further notice påstår jag att flickan är både sexig (jag stod två decimeter ifrån henne, det där VET jag) och begåvad (hon var makalös på scenen och när vi snackade verkade det definitivt vara någon ”hemma”).
  Time will tell.

 4. Men vadå? Det vet väl alla i hela Sverige att Carola är blåst, helt sinnesslö. Livets ord och vise versa. Jag har träffat Carola och tycker att hon är helt vrickad. Det fattas något däruppe som sagt………

 5. Visst är Carola en märklig figur med dumma uttalande på sin resumé. Men hon är ju älskad främst som artist och inte som opinionsbildare. Det är inte så att allt hon sagt har fått passera obemärkt förbi. Hon har alltid fått sig en känga av media då hon sagt något mindre övertänkt. Jag delar absolut inte hennes syn på saker och ting men tycker att hon är en hyfsat skicklig sångerska. Jag klarar av att göra den distinktionen. Till skillnad från
  Gert Fyllking, som har mer på sitt samvete genom en jämn svada av klumpiga, rasistiska, trångsynta och sexistiska uttalanden, som han försöker bädda in i en dimridå av argumentationsteknik, mobbning kryddat med klassisk grabbhumor. Det är i sig ett skämt hur han gång efter gång säger nedlåtande saker till t.ex. Titti (som dessvärre aldrig ger honom en riktig match) – det tycker jag är 7 resor värre än Carolas uttalanden, som inte påverkar och påhejas av i samma utsträckning som Gert Fylkings grabb-fans (och damer som inte förstår bättre än att skratta med män som förtrycker dem). Gert Fylking själv är en buffel av rang som inte har färre blåsta uttalande på sin lista än Carola, och följaktligen borde hålla trut i samma utsträckning som han kräver henne på. Man kanske inte kan beskylla honom för att vara ”korkad” i samma utsträckning som Carola (som kanske är mer naiv, obildad än just korkad) men han är elak.
  Någon som har gjort långt galnare uttalande än Carola är hennes forna man, som nu ”hejar” på Gert – vår käre Runar som på allvar turnerat landet runt, lagt hand på folk och fä och på fullaste allvar trott sig bota från både mensvärk och tarmvred. Där har du att bita i Gert.

  Det är ingen som påstår att man inte får kritisera Carola – hade Gert gjort det, sakligt och nyanserat, så hade kanske även intelligenta människor varit redo att lyssna.

  Fin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s