Ur & Penn skärpte sig

Jag fick en klocka av Ulrika i julklapp, men armbandet var för långt. Så det bar iväg dit för att korta ner det lite grand.

Det dröjde inte många minuter innan jag insåg att klockan inte skulle fungera. Den var väldigt tung, och länkarna fastnade hela tiden i mina chimpanshåriga armar. Så det var bara att gå tillbaka till butiken.

När jag då bad att få byta ut den fick jag ett snabbt ”Nej, absolut inte” tillbaka. Sådana var ”reglerna”. Suck. Efter att flera gånger ha förklarat att jag inte kunde använda klockan, och att jag ju var tvungen att korta ner armbandet för att på ett realistiskt sätt kunna se hur den kändes, gick de till slut med på att jag kunde få byta ut den mot en annan modell. Att det kan vara så svårt att ta tillbaka en helt oanvänd produkt.

Det var högst några procent av de tänkbara modellerna som hade något annat än länkar, så det var inte så mycket att välja på. Men nu har jag en ny klocka i alla fall, som knappt väger någonting och som inte roar sig med att slita av hår hela tiden.

2 reaktioner till “Ur & Penn skärpte sig

  1. Det låter som när vi tränar med ”gummiband” Tjocka band, size mina fingrar i bredd, och sedan ska sparka nmed dessa trädda på benen. De stackars små pojkarna har inget hår kvar på benen efter det. Det är skönt att vara kvinna ilband;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s