Basic personligt

Daniels personliga blogg

Alex har väl aldrig bloggat?

Precis som Joshua Tree skrev i en kommentar hos Alter Ego, så är det ju i princip ingen av alla kändisar som har bloggat ”på riktigt”. Att Alex Schulman nu ska börja skriva igen är ju trevligt för de som gillar att läsa det han skriver, men det hade ju inte så mycket att göra med alla övriga bloggare. Joshuas formulering: ”… deltar man i debatter på andras bloggar? Länkar man? Bloggroll? Inte så mycket va?”

Visst vore det kul om någon kändis skulle vara med i bloggosfären på samma villkor som alla andra, men det verkar aldrig hända. Den mest kända är i så fall Rick Falkvinge, som både trackbackar, lägger in bloggar.se-länkar och annat trevligt. Om det sedan är för att de är för tätt knutna till gammelmedia, bara är rädda, eller om det beror på något annat har jag ingen aning om.

Andra bloggar om: , , , .

Annonser

oktober 10, 2007 - Posted by | bloggar

1 kommentar »

  1. Är inte meningen och problemet med sk. kändisbloggar att driva trafik? mer än att säga någonting med substans?

    Man får en slant i månaden för att skriva strunt. Vilket medför att hela ens beundrarskara kommer dit. Vilekt ju ökar reklamintäkter och sannerligen ger ett större antal nya bloggare. Som blir ”inspirerad” av sin idol att blogga just där.

    Det jag tycker är lite lustigt herr Schulman ibland skrivit sånt som skulle få en vanlig dödlig bloggarsvensson att åka ut med huvudet före. Men toppar man statistiken på bloggportalen så gör man…

    Kommentar av Johan | oktober 10, 2007 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s