Många nya TV-serier i höst

Jag brukar följa RSS-feedet från mininova för att se hur långt de olika TV-serierna har kommit i USA, och senaste veckan har varit helt sjuk. Det har nämligen dykt upp massor med avsnitt som heter ”S01E01-preair”, vilket man kan anta är de avsnitt som TV-bolagen får se innan de köper in första säsongen av en ny serie.

Sådana här avsnitt finns nu för serier som heter: Cavemen, The Big Bang Theory, The Sarah Connor Chronicles (ja, det är en uppföljning av Terminator), Lipstick Jungle, Bionic Woman, Aliens In America, Chuck, och Californication. Dessutom finns några serier till med avsnitt S01E01, men utan ”preair”.

Uppenbara frågor: Vilka av dessa är värda att se? Vilka gamla serier har försvunnit? Hur lång tid tar det innan de svenska kanalerna upptäcker guldkornen i den här listan?

Sedan kan jag inte låta bli att misstänka att det är TV-bolagen själva som har släppt ut alla de här avsnitten för att skapa lite snack om serierna redan innan de har börjat sändas, som t.ex. det här inlägget. De förlorar ju knappast några pengar på att folk gör reklam för dem.

Andra bloggar om: , , .

3 reaktioner till “Många nya TV-serier i höst

 1. Rätt antaget, preair är pilotavsnitt. Du har missat förresten Pushing Daisies där, vilken jag vill nämna för den, The Sarah Connor Chronicles och Californication var de tre bästa. Bionic Woman kan bli bra som serie, men piloten var faktiskt riktigt dålig. Hm. Vad mer? Chuck och Reaper var underhållande, kan nog bli att följa om man har tid över, åtminstone Reaper.

  När vi ändå pratar TV vill jag passa på att tipsa om F/X nya sommarserie Damages. Rangordnar man första avsnittet vinner antingen Damages eller Pushing Daisies. Beror nog lite på humöret.

 2. En riktigt bra tv-serie är Carnivale som jag starkt rekommenderar, och om man vil se en bra komedie serie så är how i met your mother riktigt bra, The Office är också skit rolig

  Jag hittade en websida som skriver varje dag om en ny tv-serie , där kan man hitta ideer og inspiration för något nytt.

  http://www.goodtvshows.se

  der står på både svenska og engelska!:)

  fortsätt gärna denna disskusition då jag vill gärna veta mer om nya och bra tv-serier!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s