Basic personligt

Daniels personliga blogg

Hallon + choklad + vaniljsås = lycklig Basic

Att blanda choklad i hallonkaka funkade ju bra, så idag när det skulle bli smulpaj med hallon till efterrätt föreslog jag lite diskret att blanda i lite choklad. Bara lite grand, så att man fick lite choklad som eftersmak, men hallonen hade fortfarande huvudrollen.

Frasen ”det fungerade” är årets underdrift. Nu måste jag köpa mer hallon.

Andra bloggar om: , , .

Annonser

mars 31, 2007 - Posted by | bär, choklad, mat

2 kommentarer »

  1. Nu vet jag vad jag ska ha till efterrätt idag! Hade du i chokladpellets eller bröt du ner choklad? Hur mörk?

    Kommentar av Ister | april 1, 2007 | Svara

  2. Chokladpellets, samma som till hallonkakan: “Chocovic Tobago” 64%. De är bara en halv cm eller nåt, så de är supersmidiga.

    Kommentar av Daniel Brahneborg | april 1, 2007 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s