Varm choklad funkar faktiskt

Som chokladnörd var jag länge nyfiken på hur det skulle vara med choklad i varmrätter. Jag har provat kycklingfile med en varm chokladsås, och det som är på gång i köket nu: Panerade kycklingfileer eller fläskkotletter med (massor av) riven choklad ovanpå, som får stå i ugnen en stund, och till det en sås av creme fraiche, finhackad basilika och pressad citron.

Förhoppningsvis lär de ha fler rätter som man kan få prova på chokladmässan i Linköping i mars, men jag skulle vilja prova fler saker innan dess. Någon som har några bra recept?

Annonser

En reaktion till “Varm choklad funkar faktiskt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s